Tisco Group Steel Co., Ltd

  • Κίνα Tisco Group Steel Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Tisco Group Steel Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Tisco Group Steel Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Tisco Group Steel Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Tisco Group Steel Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Tisco Group Steel Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Tisco Group Steel Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Tisco Group Steel Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Tisco Group Steel Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες TISCO
Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις 50000000-80000000
Ιδρύθηκε Έτος 2011
Εξαγωγή pc 70% - 80%

Εισαγωγή

Η ομάδα Tisco, που ιδρύεται στο 20ο αιώνα, είναι μια έρευνα και μια ανάπτυξη επιχειρηματικής ενσωμάτωσης κατασκευής ανοξείδωτου, παραγωγή και πωλήσεις, με διάφορες μεγάλες βάσεις αποθήκευσης. Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα ανοξείδωτου της επιχείρησης στο απόθεμα 20.000 τόνοι.

 

Προκειμένου να παρασχεθούν οι πελάτες υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα, η επιχείρηση ελέγχουν αυστηρά την ποιότητα των πρώτων υλών ανοξείδωτου. Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση έχει καθιερώσει τις καλές συνεταιριστικές σχέσεις με Baosteel, OUTOKUMPU, AVESTA, τη μεταλλουργία της Ιαπωνίας, το μεταλλουργικό ενωμένο, Nippon χάλυβα, το χάλυβα του Kobe και πολλές άλλες παγκοσμίως διάσημες επιχειρήσεις.

 

Με μια ισχυρή τεχνική ομάδα και την ομάδα υπηρεσιών, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο και την παραγωγή των διάφορων προϊόντων ανοξείδωτου στον τομέα, για να παρέχουμε στους πελάτες τις αποτελεσματικές λύσεις. Τα προϊόντα ανοξείδωτου εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές στον κόσμο, και τους σφαιρικούς πελάτες που βεβαιώνονται ομόφωνα. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε περαιτέρω με τους φίλους από σε όλο τον κόσμο για το καλύτερο μέλλον.

 

 

 

Ιστορία

Η επιχείρησή μας που ειδικεύεται στην κατασκευή & που τα διάφορα είδη στους τομείς των προϊόντων πιάτων, λουρίδων, σωλήνων και φραγμών άλλα προϊόντα χάλυβα στην Κίνα. Ήμαστε κύριοι της πλήρους του σχετικού εξοπλισμού παραγωγής τεχνικής και για σε κωκ, οι σιδήρου, οι χάλυβα, χάλυβα κ.λπ., επίσης συμπεριλαμβανομένου του σχετικού ηλεκτρικού συστήματος πηγής ενέργειας. Έχουμε εξαγάγει τα προϊόντα χάλυβα σε πάνω από 100 χώρες στον κόσμο. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πολλές χώρες στον κόσμο συμπεριλαμβανομένου βορειοαμερικανικού, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, νότος - Αμερικανός, Νοτιοανατολική Ασία, Αφρική, Αυστραλία και ούτω καθεξής.

Υπηρεσία

Με την πλούσια εμπειρία στα προϊόντα μετάλλων εξαγωγής, Tisco είναι περισσότερο από έναν κατασκευαστή ανοξείδωτου. Είμαστε συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστευθείτε για την ασφάλεια και την αξιοπιστία μας.
Ποιότητα: Όλοι οι κατασκευαστές μας έχουν τα πιστοποιητικά ποιοτικών συστημάτων (ISO) για να εξασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων. Υπάρχει εξοπλισμός επίσης δοκιμής για το υπερηχητικό, ρεύμα στροβίλου, υδροθεραπευτήριο, PT, ακτίνα X, εκτατή δοκιμή…
QC ομάδα: Κάτω από την προϋπόθεση της εξασφάλισης ποιότητας εργοστασίων, έχουμε μια επαγγελματική QC ομάδα με την καλά εκπαιδευμένη γνώση. Να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα είναι 100% που επιθεωρούνται μπορούμε πριν από την παράδοση. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να δεχτούμε ότι ο τρίτος επιθεωρεί.
Μιας στάσης υπηρεσία του υλικού ανοξείδωτου: Μπορούμε να παρέχουμε επτά κατηγορίες κύριων προϊόντων, που καλύπτουν το ανοξείδωτο/το διπλό σωλήνα κραμάτων χάλυβα/νικελίου, συναρμολογήσεις, πιάτο, σπείρα, λουρίδα, φραγμός, σχεδιαγράμματα…
 
Pre-sale υπηρεσία
1. Το δείγμα μπορεί να προσφερθεί με την αμοιβή αγγελιαφόρων από την πλευρά του αγοραστή.

2. Έχουμε το πλήρες απόθεμα, και μπορούμε να παραδώσουμε μέσα στο λίγος χρόνο. Πολλές μορφές για τις επιλογές σας.

3. Η τιμή καλής ποιότητας + εργοστασίων + γρήγορα απάντηση + αξιόπιστη υπηρεσία, είναι αυτό που δοκιμάζουμε καλύτερα για να σας προσφέρουμε

4. Τα όλα προϊόντα μας είναι προϊόντα από τον επαγγελματικό εργάτη μας και έχουμε την ομάδα εξωτερικού εμπορίου υψηλός-εργασία-επίδρασής μας, μπορείτε συνολικά να θεωρήσετε την υπηρεσία μας.

5. Έχουμε 15 έτη εμπειρίας της κατασκευής και πωλούμε το χάλυβα, λατρεύουμε κάθε διαταγή από την τιμή μας.

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης

1. Θα μετρήσουμε τα φτηνότερα έξοδα αποστολής και θα σας κάνουμε το τιμολόγιο σε αμέσως.

2. Η ποιότητα ελέγχου πάλι, στέλνει έπειτα σε σας στην εργάσιμη ημέρα 1-2 μετά από την πληρωμή σας,

3. Σας στείλετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε, και βοηθήστε να χαράξετε τα προϊόντα έως ότου φθάνει εσείς.

 

Υπηρεσία μεταπώλησης

1. Είμαστε πολύ ευτυχείς που ο πελάτης μας δίνει κάποια πρόταση για την τιμή και τα προϊόντα.

2. Εάν οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ μας έρχεται σε επαφή με οποτεδήποτε στο convience σας.

 

 

Η ομάδα μας

Ομάδα Tisco με μια ισχυρή τεχνική ομάδα και την ομάδα υπηρεσιών, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο και την παραγωγή των διάφορων προϊόντων ανοξείδωτου στον τομέα, για να παρέχουμε στους πελάτες τις αποτελεσματικές λύσεις. Τα προϊόντα ανοξείδωτου εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές στον κόσμο, και τους σφαιρικούς πελάτες που βεβαιώνονται ομόφωνα. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε περαιτέρω με τους φίλους από σε όλο τον κόσμο για το καλύτερο μέλλον.

Αφήστε ένα μήνυμα