Γραμμή Παραγωγής

Η ομάδα Tisco έχει την τέμνουσα μηχανή πλάσματος, τον υλικό ισοπεδώνοντας εξοπλισμό σπειρών, την τέμνουσα μηχανή λέιζερ, τον καθρέφτη 8K, το παγωμένο σχέδιο καλωδίων, το επίστρωμα ταινιών και τον εξοπλισμό επένδυσης τιτανίου, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την ισοπέδωση, τη σχισμή, την κοπή πιάτων, το αλέθοντας σχέδιο καλωδίων πετρελαίου, ολόκληρο το σχέδιο καλωδίων ταινιών πετρελαίου σπειρών, τον καθρέφτη 8K, το τιτάνιο και άλλη επεξεργασία των υλικών ανοξείδωτου. Η επιχείρηση μπορεί να ικανοποιήσει τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και να πραγματοποιήσει τη βαθιά επεξεργασία των άκαμπτων προϊόντων, όπως το μέσο και βαρύ πιάτο, ολόκληρο πιάτο μηδέν που κόβει, στρογγυλή κοπή, τετραγωνική κοπή, ειδικός-διαμορφωμένος τέμνων, μέρη ρίψεων, σφυρηλατημένα μέρη. Τα διάφορες ειδικές υλικά και οι προδιαγραφές μπορούν να προσαρμοστούν στις εγκαταστάσεις, και το κύλισμα μπορεί να πραγματοποιηθεί στην ακριβή συμφωνία με τις απαιτήσεις πελατών.

Tisco Group Steel Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Tisco Group Steel Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

Έχουμε την ομάδα σχεδίου για να συναντήσουμε το σχέδιο cOem σας, να κοινοποιήσουμε ακριβώς σε με την ιδέα σας, θα κάνουμε το τρισδιάστατο σχέδιο για τη συμφωνία εμπιστευτικότητας ελέγχου σας θα προσφερθούμε για να προστατεύσουμε τη rightReasonable τιμή αντιγράφων σας και οι πλήρεις γραμμές παραγωγής για να συναντήσουν QC ανάγκης παραγωγής σας αυστηρά την ομάδα σε βέβαιο όλα τα προϊόντα ανταποκρίνονται στα πρότυπα που μπορούμε αυστηρά να ακολουθήσουμε το αίτημα τεχνών πελατών.

Χαιρετίστε την οποιαδήποτε συζήτησή σας για το cOem ή το ODM!

Ε & Α

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α στον τομέα για να παρέχουμε στα προϊόντα την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα. Να συνεργαστεί με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Διάφοροι τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικοί δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο!

Αφήστε ένα μήνυμα