Εκδηλώσεις

Πιάτο ανοξείδωτου που φορμάρει και που επεξεργάζεται την ανάγκη διαδικασίας να δοθεί προσοχή σε διάφορες πτυχές

July 14, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πιάτο ανοξείδωτου που φορμάρει και που επεξεργάζεται την ανάγκη διαδικασίας να δοθεί προσοχή σε διάφορες πτυχές

 

Πιάτο ανοξείδωτου που διαμορφώνει και διαδικασία επεξεργασίας ένωσης, από την αρχή στο τέλος, υπάρχουν πολλά σημεία της προσοχής, κάνουν μια καλή εργασία σε όλες τις πτυχές της εργασίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η επεξεργασία του καλού πιάτου ανοξείδωτου έχει τα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 

Κοπή και επεξεργασία πιάτων ανοξείδωτου

 

Πρίν επεξεργάζεται, χρησιμοποιήστε συνήθως το πιάτο δειγμάτων για να χαράξει, χρησιμοποιώντας το πιάτο δειγμάτων για να χρησιμοποιήσει το υλικό που δεν θα μολύνει την επιφάνεια του πιάτου ανοξείδωτου, όπως το γαλβανισμένο πιάτο σιδήρου ή ανοξείδωτου και ούτω καθεξής. Να χαράξει πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε έναν καθαρή πίνακα ή μια πλατφόρμα, και η επιφάνεια της υλικής μερίδας ανοξείδωτου που δεν θα αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας είναι απαγορευμένη από να χαραχτεί ή διάτρηση με μια βελόνα χάλυβα.

 

Κατά την απαλλαγή, μεταφέρετε το υλικό φύλλων ανοξείδωτου σε μια ειδική περιοχή και την απαλλαγή από την κοπή πλάσματος ή τη μηχανική κοπή. Η χρήση της τέμνουσας μεθόδου πλάσματος ή του φύλλου ανοξείδωτου, όπως μετά από να κόψει επίσης την ανάγκη να ενωθεί στενά, αυτό είναι απαραίτητη για να αφαιρέσει τα οξείδια στην περικοπή έως ότου αποκαλύπτεται η λαμπρότητα μετάλλων.

 

φύλλο ανοξείδωτου

 

Τέμνουσες προφυλάξεις πιάτων ανοξείδωτου

 

Όταν η χρήση των μηχανικών τεμνουσών μεθόδων, πριν από το υλικό για να καθαρίσει επάνω την εργαλειομηχανή, και προκειμένου να αποτραπεί η επιφάνεια των υλικών γρατσουνιών ανοξείδωτου, το πόδι presser πρέπει επίσης να τυλιχτεί στο λάστιχο και άλλα μαλακά υλικά. Είναι απαγορευμένο για να κόψει το υλικό άμεσα στον υλικό σωρό ανοξείδωτου. Η περικοπή και η άκρη πιάτων ανοξείδωτου περικοπών δεν μπορούν να εμφανιστούν ρωγμές, εγκοπές και ρωγμές και ούτω καθεξής. Το υλικό φύλλων ανοξείδωτου περικοπών πρέπει να συσσωρευθεί τακτοποιημένα στο κατώτατο ράφι, κατάλληλο με το κατώτατο ράφι μαζί με την ανύψωση, μεταξύ του πιάτου πρέπει να γεμιστεί με το λάστιχο, το ξύλο και άλλα μαλακά υλικά για να αποτρέψει τη ζημία επιφάνειας. Ο στρογγυλοί χάλυβας και ο σωλήνας μπορούν να περικοππούν χρησιμοποιώντας έναν τόρνο, τον κόπτη πριονιών ή ροδών και άλλες μεθόδους. Εάν θέλετε επίσης να ενώσετε στενά, αφαιρέστε τα συντρίμμια και τα σαλιάσματα ροδών στην περικοπή.

 

Κατά απαλλαγή του πιάτου ανοξείδωτου, όπως για να περπατήσει στην επιφάνεια ανοξείδωτου, απαλλάσσοντας την πρόσωπο πρέπει να φορέσει τις καλύψεις παπουτσιών για να εργαστεί στο πιάτο ανοξείδωτου. Το μέτωπο και το πίσω μέρος του πιάτου ανοξείδωτου υποσίτισης είναι τυλιγμένα με το έγγραφο του Κραφτ. Πρίν κυλά το πιάτο, η κυλώντας μηχανή πρέπει να κάνει μια καλή εργασία του μηχανικού καθαρισμού. Όταν τα μέρη πιάτων ανοξείδωτου για να κάνουν τη μηχανική επεξεργασία, το ψυκτικό μέσο χρησιμοποιούνται συνήθως βασισμένος στο νερό, χημικό ρευστό εάν η επεξεργασία των ενωμένων στενά μερών πιάτων ανοξείδωτου που χρησιμοποιούνται για να κάνουν το παράθυρο πίεσης ανοξείδωτου, στη διαδικασία συνελεύσεων κοχυλιών, την προσωρινή ανάγκη να χρησιμοποιήσει το σίδηρο σφηνών, τα μαξιλάρια και άλλα εργαλεία που θα μπουν σε την επαφή με την επιφάνεια του κοχυλιού για να επιλέξουν και να ξεφλουδίσουν τα συμβατά υλικά ανοξείδωτου. Εκτός από απαγορεύστε τη συνέλευση των δοχείων πίεσης ανοξείδωτου, στη συνέλευση η διαδικασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παραγάγει εύκολα το σίδηρο που η ιονική μόλυνση των εργαλείων, στη συνέλευση, πρέπει αυστηρά να ελέγξει τη μηχανικούς ζημία και τον παφλασμό επιφάνειας πιάτων ανοξείδωτου. Το άνοιγμα του σκάφους πρέπει να χρησιμοποιήσει το πλάσμα ή τη μηχανική τέμνουσα μέθοδο.

 

φύλλο ανοξείδωτου

 

Άριστος προμηθευτής πιάτων ανοξείδωτου

 

Τα ανωτέρω είναι για τη διαδικασία του πιάτου ανοξείδωτου που φορμάρει και επεξεργαμένος, θελήστε να ξέρετε περισσότερες σχετικές με το ανοξείδωτο πληροφορίες, να καλωσορίσουν για να μας δώσουμε προσοχή σε, είμαστε άριστος προμηθευτής πιάτων ανοξείδωτου στην Κίνα, τα προϊόντα μας είναι υψηλού - ποιότητα και προσιτή τιμή, αναμένοντας με ενδιαφέρον την έρευνά σας.