Εκδηλώσεις

Επιφάνεια πιάτων ανοξείδωτου που βουρτσίζεται με διάφορους τρόπους

July 28, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιφάνεια πιάτων ανοξείδωτου που βουρτσίζεται με διάφορους τρόπους

Οι μέθοδοι επεξεργασίας σχεδίων επιφάνειας πιάτων ανοξείδωτου είναι διαφορετικές, στην πράξη, πρέπει να βασιστούν στην επίδραση των απαιτήσεων των διαφορετικών υλικών και των επιφανειών και να επιλέξουν τις κατάλληλες μεθόδους επεξεργασίας. Η λειτουργία σχεδίων καλωδίων έχει κυρίως δύο είδη χειρωνακτικός και μηχανικός. Ένα από το εγχειρίδιο είναι κυρίως η χρήση της βιομηχανικής επεξεργασίας υφασμάτων καθαρισμού, το μηχανικό σχέδιο είναι πιό κοινό.

 

Σχέδιο πιάτων ανοξείδωτου

 

Μηχανικό σχέδιο στον πιό κοινό για το επίπεδο σχέδιο ζωνών πίεσης, μη υφανθε'ν σχέδιο βουρτσών κυλίνδρων, ευρύ σχέδιο ζωνών, centerless σχεδιασμός λείανσης και ούτω καθεξής. Μια από την επίπεδη χρήση τύπων περισσότερο, δηλ., τα κομμάτια πιάτων ανοξείδωτου καθόρισε στη φόρμα, έτσι ώστε η μεγάλη λειτουργία ζωνών λείανσης, το πίσω μέρος της ζώνης άμμου με τον πνευματικό έλεγχο του ματιού μπορεί να κινηθεί πάνω-κάτω το φραγμό πίεσης, αφότου ισχύει για επιφάνεια του πιάτου ανοξείδωτου να κάνει η πίεση της ζώνης άμμου τη διαδικασία σχεδίων καλωδίων. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιούμενος είναι επίπεδο sander ζωνών πίεσης. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για την επίπεδη επιφάνεια σχεδίων μικρής περιοχής, όπως το κοχύλι ψηφιακών κάμερα, σχέδιο τηλεφωνικών κοχυλιών κυττάρων. Η απόδοση της γραμμής είναι γενικά ένα συνεχές σχέδιο του ευθέος καλωδίου, επειδή η χρήση των λειαντικών ζωνών, έτσι η σειρά του μεγέθους μορίων είναι σχετικά ευρείες, η γραμμή μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία από το χονδροειδές ορυχείο μπορεί να είναι λεπτή.

 

Η μη υφανθείσα μέθοδος επεξεργασίας σχεδίων καλωδίων βουρτσών κυλίνδρων είναι τα κομμάτια πιάτων ανοξείδωτου από τη μετάδοση ζωνών μεταφορέων από τη μη υφανθείσα βούρτσα κυλίνδρων, μεγάλη περιστροφή βουρτσών κυλίνδρων στα κομμάτια πιάτων ανοξείδωτου επιφάνεια της διαδικασίας σχεδίων καλωδίων. Η επεξεργασία σχεδίων μπορεί να επιλέξει τη δόνηση βουρτσών κυλίνδρων και να ανυψώσει τη βούρτσα δεν δονείται δύο τρόποι, και με τη διαφορετική επεξεργασία οι ταχύτητες προκειμένου να διαμορφωθεί το μήκος του σχεδίου γραμμών δεν είναι οι ίδιες όπως η μη υφανθείσα δόνηση βουρτσών κυλίνδρων, μπορεί να διαμορφώσει ένα πολύ ομοιόμορφο και συνεπές ασυνεχές σχέδιο, δηλ., κοντό καλώδιο, η μη υφανθείσα βούρτσα κυλίνδρων δεν δονείται, μπορεί να διαμορφώσει ένα συνεχές σχέδιο, δηλ., μακρύ καλώδιο ή ευθύ καλώδιο. Αυτή η μέθοδος επεξεργασίας χρησιμοποιείται σε έναν μεγάλο αριθμό επιτροπών σημειωματάριων, πινάκων πληκτρολογίων, κ.λπ…. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μπορεί να είναι κατάλληλο για το σχέδιο μεγάλης περιοχής, η επιφάνεια σχεδίων μπορεί να γίνει σε μια ορισμένη κυρτότητα, μπορεί να είναι αποδοτικότερη συνεχής λειτουργία, και το οπτικό συναίσθημα του σχεδίου γραμμών είναι πολύ καλό.

 

πιάτο ανοξείδωτου

 

Παραδοσιακή διαδικασία σχεδίων πιάτων ανοξείδωτου

 

Η ευρεία μέθοδος σχεδίων ζωνών είναι η παραδοσιακότερη διαδικασία σχεδίων, που χρησιμοποιείται συνήθως στο επίπεδο σχέδιο, ιδιαίτερα κατάλληλο για το πιάτο ανοξείδωτου επεξεργασίας. Η ζώνη άμμου που περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα, πιάτο ανοξείδωτου από τη ζώνη μεταφορέων μέσω της ζώνης άμμου για να κάνει το στρώνοντας με άμμο σχέδιο, γενικά πιάτο ανοξείδωτου όπως η επεξεργασία πιάτων στο καλώδιο που σύρει τα ημιτελή προϊόντα, για να διευκολύνει την περαιτέρω παραγωγή στο πιάτο ως προϊόντα πρώτης ύλης, όπως οι επιτροπές πορτών σχεδίων ανελκυστήρων ανοξείδωτου, ανοξείδωτο αντιμετωπίζει, πλαίσια και ούτω καθεξής. Το σχέδιο γραμμών επεξεργασμένο κατά αυτόν τον τρόπο είναι γενικά λεπτό και σύντομο, δηλ., snowflake σχέδιο. Το αλέθοντας σχέδιο καλωδίων Centerless είναι η χρήση της centerless λείανσης για τη διαδικασία σχεδίων καλωδίων, η χρήση των λειαντικών προϊόντων είναι μη υφανθείσα ρόδα σχεδίων καλωδίων ή λειαντικές ζώνες, καταλληλότερη για τη χρήση στα στρογγυλά σωλήνας-διαμορφωμένα κομμάτια προς κατεργασία, όπως οι λαβές και ούτω καθεξής. Το σχέδιο γραμμών που διαμορφώνεται κατά αυτόν τον τρόπο είναι επίσης γενικά ένα σύντομο σχέδιο καλωδίων.

 

Άριστος προμηθευτής πιάτων ανοξείδωτου

 

Τα ανωτέρω περιγράφουν τους διάφορους τρόπους του μηχανικού σχεδίου του πιάτου ανοξείδωτου, εάν ενδιαφέρεστε για την εκμάθηση περισσότερων για την παραγωγή και την επεξεργασία πιάτων ανοξείδωτου, καλωσορίζετε για να συνεχίσετε να μας δίνετε προσοχή σε, όχι μόνο παράγουμε υψηλό - προϊόντα ποιοτικού χάλυβα, αλλά και πρόθυμος να δώσουμε τη σπόλα πελατών μας που περισσότερη γνώση δείχνει για το χάλυβα. Αφήστε την κατανόηση πελατών της διαδικασίας παραγωγής προϊόντων.